Blog

Sabadell Nord, CF 2 - Vic Riuprimer REFO 1

08/11/2016

Tercera derrota en temps de descompte del Vic Riuprimer.REFO

El partit va començar amb una primera part molt igualada i sense massa ocasions de gol. Les millors, al minut 35 un llançament de falta al pal pels locals, i al minut 39 un bon xut d’Orriols, que el porter va enviar a corner pels visitants. I sense gols s’arribava al descans.

La segona part va començar diferent. El Sabadell Nord va acusar l’esforç físic realitzat al primer temps, i això va permetre al Vic Riuprimer passar a dominar l’encontre i a tenir més oportunitats de gol. Però al minut 53, un llançament de banda penjat a l’àrea osonenca va ser rematat de xilena per Kevin, i establia l’1 a 0. Això va esperonar encara més als riuprimerencs, que es van bolcar a la porteria rival, però sense massa punteria. Al minut 82, Pujol va estavellar una pilota al pal, i no va ser fins al minut 87 que el Vic Riuprimer no va aconseguir l’empat, després d’un servei de falta, Puigdesens va rematar de cap al pal, i Pujol aprofitava el refús per igualar el marcador. I al minut 94, en els darrers instants del temps de descompte, els locals servien un corner, que Toni Gargallo rematava a gol.

El proper partit, el Vic Riuprimer REFO, s’enfrontarà al San Lorenzo, al Rieral de Santa Eulàlia, el dissabte 12 de novembre a les 15:15.