Blog

Vic Riuprimer REFO 1 – Matadepera, FC 1

17/10/2016

Partit molt igualat el de dissabte al Rieral.

Des del xiulet inicial es va veure a dos equips molt intensos i amb ganes. El Matadepera va sorprendre als locals al minut 7, i va aconseguir avançar-se al marcador amb un gol d’Oscar, que va rematar de cap una bona centrada lateral. A partir d’aquí, es va veure un Vic Riuprimer buscant l’empat amb insistència, mentre els vallesans es defensaven amb ordre i creaven perill al contracop. La pilota va sovintejar l’àrea visitant, però fins al minut 45, els osonencs no van aconseguir l’empat. Va ser gràcies a un penal comès sobre Veli Noguera, que va transformar Macias en l’1 a 1. En la mateixa jugada, Javier va veure la segona targeta groga, i va deixar el seu equip en inferioritat i amb tota la segona part per davant.

A la represa, el Vic Riuprimer va fer una passa endavant, i es va llançar a l’atac buscant el gol de la victòria, mentre el Matadepera defensava la seva porteria amb encert, i sortia a la contra amb perill, tot i jugar amb un home menys. Va ser una segona part molt entretinguda, amb ocasions a les dues porteries, i en la que qualsevol dels dos equips hagués pogut marcar, les millors ocasions van ser aturades pels porters, mentre que els locals estavellaven a més dos xuts al pal. Al minut 84 Tió va ser expulsat de manera molt rigorosa, i els minuts finals es van veure amb igualtat d’efectius al camp, però sense moviment al marcador.

El proper partit del Vic Riuprimer REFO serà el dissabte 22 d’octubre, a les 18.00h, al camp mpal Zona Sur de Mollet del Vallès, davant el Molletense.