Blog

La Torreta, CF 1 - Vic Riuprimer REFO 3

12/10/2016

Primera victòria a fora del Vic Riuprimer REFO, que el porta fins a la tercera posició.

El partit va començar amb una forta pressió de l’equip osonenc, que va ofegar als locals. El Vic Riuprimer aconseguia recuperar ràpidament la pilota al centre del camp i fer perilloses jugades d’atac amb la velocitat dels seus davanters. Ja al minut 5, Alexis va enviar la pilota al pal, i al minut 11, Macias va encarar en solitari al porter vallesà i va marcar el primer gol de la tarda. Poc després, al minut 22 de nou Macias marcava el 2 a 0, en una jugada molt similar al primer gol. I al minut 25, un altre contracop de Macias servia perquè cedís la pilota a Orriols, per a fer al tercer gol. Davant l’allau de joc de l’equip visitant, La Torreta es va enfonsar, i va permetre que els de Santa Eulàlia, dominessin i tinguessin més ocasions de gol que no van arribar a transformar, abans de arribar al descans.

A la segona part, el Vic Riuprimer, amb un marcador molt favorable, es va relaxar i els vallesans van sortir disposats a no posar les coses fàcils. Així, al primer minut de la represa, Flores va aconseguir guanyar l’esquena a la defensa rival, i sol davant Erra, el va batre amb una vaselina. El gol va reactivar tothom, tant als jugadors d’ambdós equips, com al públic, veient possible una remuntada, però tot i que els locals van arribar més a les immediacions de l’àrea osonenca, no van aconseguir tornar a marcar, mentre el Vic Riuprimer tornava a controlar el joc i a tenir ocasions de gol, com un xut de Tió que es va estavellar al pal. I sense més canvis al marcador, es va arribar al final del partit.

El proper partit, el Vic Riuprimer REFO, s’enfrontarà al Matadepera, al Rieral de Santa Eulàlia, el dissabte 15 d’octubre a les 16:00.