Blog

Vic Riuprimer REFO, FC 2 – Gironella, CF AT 0

05/10/2016

Nova victòria del Primer Equip a casa.

Bon partit el que vam viure diumenge a Sta. Eulàlia, entre dos equips que arribaven empatats a punts.

Els primers minuts van ser de molta igualtat, amb els dos conjunts intentant pressionar la sortida de pilota contrària i sortir amb perill a la contra. Mica en mica, el Vic Riuprimer va passar a dominar, i tenia les primeres ocasions de gol, mentre el Gironella també tenia alguna arribada a l’àrea.

Al minut 28 Vall va desfer l’empat, amb un gran gol, engaltant una voleia des de fora de l’àrea, que va entrar per l’esquadra de la porteria berguedana. Amb el marcador favorable, el Vic Riuprimer va jugar uns minuts de gran futbol, disposant d’oportunitats per augmentar l’avantatge, però sense aconseguir-ho. Amb l’1 a 0 es va arribar al descans.

A la segona part, el Gironella va obrir-se una mica més buscant anivellar el marcador, fet que aprofitava el Vic Riuprimer per contraatacar amb perill. Les bones intervencions d’ambdós porters i les respectives defenses, feien que no hi hagués moviment a l’electrònic. Fins al minut 80, quan Vall va transformar un penal que li havien fet a ell mateix, després d’una bona jugada d’Orriols. En els minuts restants, van haver-hi tímides arribades a les dues àrees, però sense que fessin variar el resultat.

El proper partit del Vic Riuprimer serà el dissabte 8 d’octubre, a les 16:30h, al camp de La Torreta, a La Roca del Vallès.