Blog

Juvenil A 2 – AEC Manlleu A 2

30/09/2016

Molta gent diumenge al Rieral a veure el Derbi de la Comarca. I els nanos ens han ofert un partit intens i amb dues cares.

Primera part, almenys la primera mitja hora amb clar domini visitant, molta intensitat i continues arribades a l´àrea local. En una d'aquestes jugades, l'àrbitre ha vist penal. Per nosaltres dubtós. Allà hi era Marc, el nostre porter (a destacar el seu partit) que l'ha aturat. A la poca estona Juvi ha tret una bola de gol entre el braç i el pit, i l'àrbitre ha tornat a pitar penal. Tothom ho ha vist depenent els seus colors, peró com a mínim, era molt dubtòs altre cop. Aqui si que Villalta ha encertat a marcar el 0-1, que feia "justicia" al que es veia al terreny de joc. Corria el min 26 i a partir d'aqui, el Vic ha anat endavant a remuntar el partit, i s'ho ha cregut. També hem tingut premi al darrer minut abans del descans on Omar ha aconseguit un gol preciós que posava l'igualada al límit del descans.

La segona part hem vist un Manlleu que ha perdut gas i els locals ho han aprofitat amb moltes mes arribades i mes control del partit. Al min 60 falta clara dins l'àrea. L'arbitre no ha pitat el penal, per nosaltres clar, peró si la falta que Ferri ha encertat a clavar a dintre enmig de multitud de cames. Era el 2-1 i encara faltaven 30min. Els nostres han buscat el 3-1 que haguès sentenciat i han tingut dues clares ocasions, peró han perdonat.A el Manlleu a la segona no li recordem cap clara ocasió, peró en aquestes categoríes no pots badar mai i al min 90 i en una jugada d'estratègia el Manlleu ha aconseguit l'empat. Deixant glaçats els jugadors locals i molt contents els visitants que ja veien el partit perdut. Tot i la gran quantitat de targetes que s'han vist, El Manlleu 8grogues i una vermella, i 6 grogues pels locals, no ens ha semblat un partit dur. Intens i emocionant, aixó si. Un bon Derbi. Felicitar als dos equips pel partit que ens han ofert!!

Dissabte 17h hi tornem a Granollers. Hi serem!! Som-hi Nois!!!