Blog

Cardedeu, FC 3 - Vic Riuprimer REFO, FC 2

29/09/2016

Derrota al temps afegit del Vic Riuprimer.REFO

De bon començament, els locals van dominar el joc, amb una forta pressió a la sortida de pilota i sovintejant l’àrea riuprimerenca, mentre els osonencs miraven de sortir al contraatac. Les primeres ocasions de gol van ser pel Cardedeu, ben resoltes per Ivan. Mentre el Vic Riuprimer arribava poc i sense massa perill a l’àrea contraria. Al minut 36, Fortuny va marcar el primer gol pels vallesans, al rematar de cap una centrada a l’àrea visitant. Poc després, al minut 43, va arribar el 2 a 0, quan Beltran va transformar un penal favorable al Cardedeu.

A la segona part, tot va canviar, el Vic Riuprimer va passar a dominar el joc arribant amb perill a la porteria cardedeuenca, mentre els locals sortien al contraatac. La millora en el joc, i les freqüents arribades a porteria van tenir el seu premi i al minut 66, Franc rematava un córner i establia el 2 a 1. Només cinc minut més tard, seria Puigdollers qui després del servei d’una falta, desviava la pilota al fons de la xarxa per empatar el partit a 2. Amb l’empat, el Vic Riuprimer va continuar generant ocasions de gol i fent treballar de valent al porter local. Fins que al minut 84, Arnau va veure la segona targeta groga. Jugant amb un home més, el Cardedeu va passar a dominar de nou, va tornar a generar perill, fent lluir Ivan en més d’una ocasió. Però al temps de descompte una bona passada llarga va ser aprofitada per Paitu, per plantar-se sol a l’àrea i marcar el 3 a 2 definitiu.

El proper partit, el Vic Riuprimer REFO, s’enfrontarà al Gironella, a Santa Eulàlia, el diumenge 2 d’octubre a les 16:15.