Blog

Lloret, CF 2 - Juvenil A 2

22/09/2016

Primera jornada de Lliga i difícil desplaçament a LLoret. I els nostres vàren aconseguir un èpic empat remuntant un resultat advers sota un diluvi a la segona part.

El partit va començar amb una forta pressió local que ens vàrem treure de sobre al min 11 quan Omar va sorprendre la defensa i va aconseguir fer pujar el 0-1 al marcador.

Amb el resultat a favor podriem dir que, almenys per ocasions dominàvem el partit. Dues de clares, travesser inclòs, haguessin pogut decidir el partit. Però com sempre passa, al perdonar, en una jugada d'estratègia els locals vàren establir l'empat al límit del descans 1-1

A la represa el lloret va pressionar molt, i es veia a venir el seu gol, abans el nostre porter Marc va salvar un 1 contra 1 que ja veiem a dintre. i a la jugada seguent va arribar el 2-1 en una errada defensiva dels nostres.

Falltava mitja hora. El Lloret es va fer enrera els de dalt fotien aigua i mes aigua a galletades, i aqui amb mes cor que cap, els nostres ens feien somniar amb lograr el gol de l'empat. A falta de 20 min el lloret va començar a perdre temps molt descaradament amb continues aturades per lesions simulades i canvis eterns (coses del futbol), peró despres de dues clares ocasions dels nostres davanters, recordem una que Yadi va provar una vaselina fantastica, i el porter de 2m d'alçada la va treure amb la punta dels dits, va arribar el gol de l'empat obra de Cire al xutar una falta rasa que es va colar al fons de la porteria local provocant el deliri de jugadors i afició vigatana. Quedaven 8 min peró el resultat ja no es va moure més.

La setmana vinent ens visita el Líder Manlleu, que va guanyar al Olot per un clar 6-0. Partit entre " germans" que com sempre serà molt disputat. El partit serà DIUMENGE 25 A LES 13:00h al Mpal. El Rieral