Blog

Vic Riuprimer REFO 4 – Bellavista Milan, C 2

21/09/2016

Les jugades a pilota parada donen la victòria al Vic Riuprimer REFO.

Partit emocionant el que es va veure dissabte al Rieral. El Bellavista Milan va sortir fent pressió a la sortida de la pilota, i muntant ràpids contraatacs. Fruit d’això. al minut 10, en una jugada en que van superar la defensa local amb una bona passada llarga, els vallesans van marcar el primer gol mitjançant Aguilar. Tot i això, els osonencs no deixaven d’aproximar-se a l’àrea rival combinant amb velocitat. Al minut 13, Arnau aconseguí empatar, amb un llançament de falta penjat a l’àrea que ni la defensa ni el porter van aconseguir aturar. I només dos minuts més tard, al 15, un fora de banda llançat en llarg, era aprofitat per Montells, qui, lliure de marca, establia el 2 a 1 al marcador. Abans d’arribar al descans, els locals van enviar dos xuts al pal, que haguessin pogut ampliar el seu avantatge, però van ser els visitants qui al minut 44, just abans de marxar als vestidors, feien una ràpida jugada al contracop que permetia a Maude fer l’empat a 2.

La segona part va començar amb un guió semblant, però al minut 57, Veli Noguera va marcar el tercer gol del Vic Riuprimer, amb una gran rematada de cap després d’un llançament de falta d’Arnau. Aquest gol, va fer canviar el ritme del partit. El Bellavista es va obrir més cercant la igualada, i el Vic Riuprimer REFO, posant més calma al partit, buscava un gol més per tancar el partit. Van ser uns minuts amb la pilota rondant ambdues àrees, fins que a la recta final de l’encontre, al minut 87, Johan va sorprendre al porter rival amb un llançament de falta ras i col·locat, que es va convertir en el definitiu 4 a 2 final.

En resum, bon partit entre dos equips que van fer una forta despesa física, i que creiem que es mouran tots dos per la part alta de la classificació.

El proper partit del Vic Riuprimer REFO serà el diumenge 25 de setembre, a les 12.00h, al camp del Cardedeu.