Blog

Les Franqueses 2 - Vic Riuprimer REFO 1

12/09/2016

Bon partit del Vic Riuprimer REFO, sense el premi dels punts.

El partit de dissabte va començar amb els equips sortint amb intensitat en la pressió, i amb moltes precaucions defensives. Els locals oferien un joc molt directe, amb passades llargues intentant superar els defensors osonencs, mentre que els de Santa Eulàlia, buscaven crear perill amb jugades per les bandes. El domini en la primera part, va ser majoritàriament dels locals, tot i que sense massa jugades de clar perill, fins que al minut 37, una pilota llarga va ser prolongada de cap, i va permetre a Dani, plantar-se sol a l’àrea, i batre a Ivan. Amb el marcador en contra, el Vic Riuprimer, va intentar reaccionar ràpidament, però quan estava intentant lligar una jugada d’àtac, la defensa local va rebutjar en llarg, i la pilota va arribar de nou als peus de Dani, que va tornar a encarar a Ivan, que va aturar la primera rematada, amb la mala fortuna de que el rebuig va anar al davanter rival que aquest cop si, establia el 2 a 0. Era el minut 40 de joc, i dues jugades puntuals, havien posat el partit molt difícil pels osonencs.

A la represa, el Vic Riuprimer va fer alguns canvis tàctics, i va passar a dominar el joc, posant setge a la porteria de Les Franqueses, mentre que els locals sortien amb perill al contraatac. Tot i les freqüents arribades a la porteria contraria, no va ser fins al darrer minut que els osonencs van reduir diferències al marcador, quan Macias va transformar un clar penal que ell mateix havia rebut-

En definitiva, un partit amb una part per a cada equip, i que es va emportar el que va ser més efectiu de cara a porteria.

El proper partit, el Vic Riuprimer, jugarà contra el Bellavista Milan, al Rieral de Santa Eulàlia, el dissabte 17 de setembre a les 16:45.