Blog

Vic Riuprimer REFO 2 – Caldes de Montbui, CF 1

07/09/2016

Victòria agònica del Vic Riuprimer REFO, en el primer partit de lliga d’aquesta temporada a Segona Catalana. El partit es va disputar diumenge a la tarda, ja que va servir per a celebrar la Festa Major de Santa Eulàlia de Riuprimer.

Els dos equips van sortir amb moltes precaucions defensives, per això, en els primers 45 minuts, no es van veure massa accions de perill en cap de les àrees. Només alguna jugada a pilota parada, que entre els porters i les defenses, van anar resolent. Així doncs, amb l’empat a zero inicial, es va arribar al temps de descans.

A la represa, els locals van fer una passa endavant, i van començar a lligar jugades, sobretot des de les bandes, que van fer treballar de valent la defensa visitant. I al minut 58, va arribar el primer gol de la tarda. Una jugada per la banda de Macias, va acabar amb una centrada a l’àrea petita, on Montells, lliure de marca, rematava a gol. Aquest primer gol va fer obrir línies a l’equip vallesà, i aquí es van viure els millors minuts dels de Santa Eulàlia, que amb més espais, arribaven més als voltants de l’àrea contraria. De totes maneres, el Caldes també buscava el gol de l’empat, sortint amb encert a la contra. Al minut 68, els visitants van tenir la millor ocasió de gol, amb una doble rematada, que primer Ivan i després Centellas, van evitar el gol del Caldes. Per part dels locals, al minut 77, una cavalcada de Montells va ser aturada en falta pel porter visitant, quan l’encarava en l’un contra un a pocs metres de la frontal de l’àrea gran. I quan ja semblava que el partit acabaria amb l’1 a 0, quan s’acabava d’entrar en el temps afegit, Pol va aprofitar un servei de banda lateral servit en llarg, per rematar a la xarxa i establir l’empat a 1. Però els locals no van abaixar els braços, i gairebé a la jugada següent, al minut 92, una pilota llarga va servir perquè Montells guanyés l’esquena a la defensa vallesana, es plantés a l’àrea contraria i marqués el seu segon gol, que establiria el definitiu 2 a 1, ja sense temps per a res més.

El partit va acabar amb l’alcalde de Santa Eulàlia lliurant el trofeu de guanyador als locals, i amb el regust èpic d’una victòria al darrer instant.

El proper partit, el Vic Riuprimer REFO, jugarà contra Les Franqueses, al camp municipal de Corró d’Avall, el dissabte 10 de setembre a les 17:00