Blog

CF Folgueroles 1 - Vic Riuprimer REFO 2

25/08/2016

El Primer Equip afronta la darrera setmana de preparació

Amb un partit el dimecres 24 al camp del Folgueroles, va començar la recta final de la preparació de l’equip de Santa Eulàlia, de cara a començar la lliga el proper diumenge 4 de setembre a casa contra el Caldes de Montbui. Abans però, tindrà un difícil compromís amb la disputa del Memorial Quimet Novellas, el diumenge 28, al Rieral, davant el Tona, de 1ª Catalana.

El partit de dimecres va ser el típic partit de pretemporada, amb moltes rotacions per part dels dos equips, aspecte que dificultà veure una continuïtat en el joc, però amb esforç i intensitat. El partit va finalitzar amb el resultat d’1 a 2, favorable als visitants, que es van avançar amb dos gols de Macias a la primera part, i a mitjans de la segona part els locals van reduir distàncies.

Nova victòria del Vic Riuprimer, que va aconseguint conjuntar els nous jugadors en l’equip, i que continua deixant bones sensacions.