Blog

Crònica: Vic Riuprimer REFO 1 - San Cristóbal 2

02/06/2016

Bona cloenda de temporada, diumenge al Rieral.

Des del xiulet inicial, es va veure que seria un partit intens, amb l’ equip visitant, amb l’obligatorietat de guanyar per assolir el campionat, mentre els de Santa Eulàlia, amb els objectius complerts, només buscaven acabar la temporada amb un triomf davant el seu públic. Ben aviat es van veure les primeres ocasions de gol a la porteria visitant, quan la davantera local guanyava les esquenes a la defensa rival, i primer Tió amb un xut al pal i després Montells amb un xut creuat que sortia a fora per mil·límetres, posaven la por al cos a la nombrosa afició terrassenca que acompanyava al seu equip. Però van ser els visitants els que es van avançar al marcador al minut 25, quan després d’una recuperació al mig del camp, van aconseguir arribar a l’àrea d’Ivan, i Albert, lliure de marca, rematava a gol. Amb l’avantatge al marcador, el San Cristóbal va jugar més tranquil, mentre els osonencs s’obrien per buscar el gol de l’empat, però al minut 34, va ser l’equip vallesà, qui després d’una bona jugada d’Arnau, tornava a marcar. Amb el 0 a 2 a l’electrònic, els visitants es van dedicar a contemporitzar el joc, amb l’equip ben situat en defensa. Així va arribar la mitja part.

A la segona part, el joc va ser molt semblant, amb els de Terrassa cedint la possessió al Vic Riuprimer, tot mirant de fer contraatacs amb perill, mentre que els locals, s’anaven estavellant en l’ordenada defensa visitant. I així anaven passant als minuts, amb alguna ocasió a cada porteria, ben resoltes pels dos porters, fins que al minut 82 Bach va aconseguir retallar distàncies al marcador, després d‘aprofitar una passada llarga per a plantar-se sol davant el porter i batre’l. El poc temps restant, es va consumir amb pilotes penjades a l’àrea visitant, i pilotes llargues a l’esquena dels defenses locals, que no van fer moure el marcador.

En resum, derrota del Vic Riuprimer enfront al campió de la categoria i nou equip de 1ª Catalana, que no desmereix en absolut la bona temporada de l’equip de Santa Eulàlia, en el seu retorn a 2ª Catalana.