Blog

Crònica: Sallent, CE 3 - Vic Riuprimer REFO, FC 1

23/05/2016

Derrota del Vic Riuprimer en un partit de tràmit, en que cap dels dos equips es jugava res.

El partit va començar amb els dos equips fent un joc molt similar, pressió al rival i sortides ràpides per les bandes. Ben aviat va arribar el primer gol, al minut 8, Alberch, avançant-se a la defensa local, rematava de cap el primer córner favorable als visitants. El joc no va canviar amb l’arribada del gol, i els dos equips van continuar amb les mateixes propostes. Sense massa oportunitats de gol a cap de les dues porteries, al minut 33, va arribar el gol de l’empat del Sallent, va ser també a la sortida d’un córner, quan, després d’un refús en curt, la pilota va arribar a Cristian, qui va poder rematar a gol. Tres minuts més tard, hi va haver l’ocasió més clara pel Vic Riuprimer, quan després d’una ràpida jugada a la contra, Alberch no va poder superar al porter bagenc. Poc després, el Sallent també desaprofitava una acció de perill, i s’arribava a la mitja part.

La segona part va continuar amb un joc poc vistós, ara ja sense pluja, i els osonencs, a mesura que passaven els minuts, van començar a notar l’esforç físic fet fins al moment, en un terreny de joc més gran del que estan acostumats. Tot i moure la banqueta, el Vic Riuprimer veia com l’equip local dominava una mica més el partit, i va poder aguantar fins al minut 80, quan Àlex va culminar una ràpida jugada per la dreta amb un fort xut creuat, que suposava el 2 a 1. El gol va esperonar els dos equips, un per augmentar el marcador, l’altre per tornar-lo a igualar, i es van viure uns darrers minuts esbojarrats, amb els jugadors al límit de les seves forces. Qui en va poder treure més profit va ser el Sallent, que va veure com al minut 86, una centrada des de la banda esquerra rebotava en la defensa rival, i entrava a la porteria, establint el definitiu 3 a 1.

En resum, derrota sense transcendència del Vic Riuprimer que ja fa alguna jornada que te la permanència assegurada.

El proper partit del Vic Riuprimer REFO, que és el darrer d’aquesta lliga, serà al Rieral de Santa Eulàlia, diumenge 29 a les 12:00, en horari unificat, contra el San Cristóbal, nou líder de la categoria.