Blog

Crònica: Vic Riuprimer REFO 5 - Sabadell Nord 3

18/05/2016

Partit amb molts gols dissabte al Rieral de Santa Eulàlia de Riuprimer

El partit va començar amb els locals molt intensos, mentre el Sabadell Nord intentava situar-se al camp. I ben aviat van començar a arribar els gols dels osonencs, ja  que al minut 3 una bona jugada d’Alberch acabava amb un xut de C. Vall que el porter refusava, i Pujol molt atent, aprofitava el refús per marcar l’1 a 0. Al minut 9, novament Pujol, va culminar una bona jugada de la davantera local, marcant el 2 a 0. I en ple desconcert visitant, al minut 25, un servei llarg d’Ivan, l’aprofitava Pujol per desbordar per velocitat als defenses, i encarar porteria per marcar el tercer gol i firmar el seu “hat-trick” particular. Amb el 3 a 0 el joc va entrar en una fase de calma, i al minut 40, a la sortida d’un córner, Piñol, després d’un refús, aconseguia marcar el 3 a 1, amb que es va arribar al descans.

A la segona part, el Sabadell Nord va avançar línies buscant capgirar el marcador, i al minut 55, Eric, amb una gran voleia des de la frontal de l’àrea, va aconseguir el 3 a 2. Amb el segon gol, els vallesans encara es van llançar més a l’àtac, però el Vic Riuprimer va tornar a marcar, tornant a posar dos gols de diferència la marcador. Va ser al minut 59, quan després d’una recuperació a mig camp, la pilota arribava a Joan, que des de la frontal en veure al porter avançat, va superar-lo amb una vaselina. Amb el partit embogit, al minut 61 els visitants tornaven a reduir distàncies, amb un gol de Pol a la sortida d’un altre córner. Els minuts que quedaven fins al final, van ser una successió d’àtacs dels locals, que   buscaven amb insistència el gol que els donés la tranquil·litat. I després de bones ocasions de Berrocal i Arnau a pilota parada, al minut 84 Montells, en una passada llarga, va avançar-se per velocitat a la defensa i porter visitants i va marcar el que seria definitiu 5 a 3. Els minuts finals es va veure als vallesans buscant el gol amb més cor que cap, mentre els de Santa Eulàlia es defensaven amb ordre.

El proper partit del Vic Riuprimer REFO serà diumenge dia 22 a les 17:00 al Mpal. de Sallent.