Blog

Crònica: Les Franqueses 4 - Vic Riuprimer REFO 0

10/05/2016

Derrota d’un Vic Riuprimer REFO amb moltes baixes, davant el Les Franqueses.

El partit de dissabte, va començar amb l’equip local sortint obert i buscant la porteria rival, i amb els osonencs intentant situar-se al camp per oferir el màxim de resistència, però ben aviat va canviar el guió del partit, ja que després d’un primer avis amb una rematada des de l’àrea petita que va sortir desviat, al minut 6 els locals es van avançar al marcador mitjançant Lars, que rematava una bona jugada de la davantera vallesana. Al minut 12, Àlex, venint per la banda contraria, enganxava un fort xut per l’escaire en entrar a l’àrea visitant, i marcava el 2 a 0. Amb aquests gols tan matiners, l’equip de Les Franqueses va poder jugar amb tranquil·litat, mentre que el Vic Riuprimer es veia obligat una setmana més, a intentar capgirar un marcador advers. I més encara quan al minut 30, Gordillo, a la sortida d’un corner, marcava el tercer gol local. Tot i això, l’equip de Les Franqueses continuava pressionant a un Vic Riuprimer que no acabava de trobar la manera de sortir en perill cap a l’àrea contraria. I així es va arribar a la mitja part.

A la represa, el Vic Riuprimer va fer alguns canvis tàctics, que van servir per controlar millor les embranzides de l’equip local i per sortir amb més perill al contraatac. Al minut 58 va arribar l’ocasió més clara dels visitants, ja que Montells es va poder esmunyir sol dins l’àrea local mentre era travat per un defensa, però inexplicablement, l’àrbitre no va assenyalar el que semblava un penal molt clar. Però a la següent jugada, van ser els locals els que aconseguien guanyar les esquenes de la defensa osonenca i Sánchez, va batre per quarta vegada la porteria del Vic Riuprimer. Era el minut 60, i amb mitja hora al davant, ja es va veure que els vallesans afluixaven una mica i movien la banqueta, mentre el Vic Riuprimer gaudia de noves ocasions per a mirar de maquillar una mica el resultat, però veia com entre la manca de punteria i la bona actuació del porter local, les rematades dels seus davanters no arribaven al fons de la xarxa.

En definitiva, partit fluixet del Vic Riuprimer, que encara la recta final del campionat en una còmoda setena posició.

El proper partit, el Vic Riuprimer, jugarà contra el Sabadell Nord, al Rieral de Santa Eulàlia, el dissabte 14 de maig a les 16:00