Blog

Crònica: Vic Riuprimer REFO 2 - Ripollet, CF 2

02/05/2016

Emocionant partit el que es va poder veure, tot i l’intensa pluja, dissabte a Santa Eulàlia.

Des del primer moment, es va veure que el Ripollet, líder de la categoria, sortia molt ben situat i disposat a guanyar el partit. I ben aviat se li van posar les coses de cara, ja que en dues jugades de contracop, va aconseguir trencar la defensa del Vic Riuprimer, i al minut 6 Enrique i al 18 Chema, van marcar pels visitants, posant el 0 a 2 al marcador i exigint un esforç extra als locals. Amb el marcador en contra, els osonencs es van estirar i van començar a arribar a la porteria vallesana, però les ocasions no es transformaven, mentre que el Ripollet, ben disposat en defensa, en tenia prou en mantenir el resultat favorable. I així, sota un fort xàfec, es va acabar el primer temps.

A la segona part, i ja sense pluja, el Vic Riuprimer va avançar línies buscant anivellar el marcador, i al minut 55 el jugador visitant Chema va veure la targeta vermella per una falta pel darrera sobre Tió, que avançava cap a l’àrea rival. Amb un jugador més al camp, els de Santa Eulàlia van anar tancant el Ripollet al seu terreny, i arribaven amb més claredat a la seva àrea. Al minut 67, C. Vall va rematar de cap una centrada d’Arnau des de la banda esquerra, i reduïa distancies al marcador. Amb el pas dels minuts el Vic Riuprimer es sentia més fort i en la recta final del partit, van arribar les millors jugades d’atac. I al minut 87, després del servei d’una falta llançada per Arnau, Montells va recollir el refús del porter visitant i va marcar el que seria definitiu 2 a 2. Tot i això, abans del xiulet final, encara es va veure alguna ocasió a l’àrea visitant, que el porter Sergio es va encarregar de neutralitzar.

Així doncs, empat d’un bon Vic Riuprimer davant del primer classificat, el Ripollet, un dels millors equips que han passat enguany pel Rieral.

El proper partit del Vic Riuprimer REFO serà dissabte dia 7 a les 17:00 al Mpal. de Corró d’Avall, contra Les Franqueses, equip amb qui estan empatats a punts.