Blog

Crònica: Vic Riuprimer REFO 3 - Can Parellada 1

25/04/2016

Nova victòria del Vic Riuprimer, que han recuperat les bones sensacions per afrontar la recta final de la lliga.

El partit va estar dominat per l’equip local des de l’inici. El Can Parellada va sortir a tancar-se al darrera intentant contraatacar amb passades llargues per guanyar les esquenes de la defensa local, però els osonencs, amb una forta pressió a la sortida de pilota, no els deixava trenar jugada. Al minut 19, després d’una recuperació de pilota, Berrocal va fer una centrada a l’àrea, que C. Vall va aprofitar per marcar el primer gol de la tarda. Amb el marcador a favor, no van canviar les coses, control del Vic Riuprimer, que sense precipitar-se es defensava mantenint la possessió de la pilota i marcava el ritme del partit.

A la segona part, els de Santa Eulàlia van moure la banqueta, i amb homes de refresc, van poder continuar amb la pressió intensa, i anar a buscar algun gol més que donés tranquil·litat. Les ocasions a l’àrea visitant s’anaven succeint, i al minut 70, X. Soler va fer una bona jugada per l’extrem dret, que va acabar amb una assistència a boca de gol, que Joan va transformar en el 2 a 0. I sense abaixar el ritme del partit, al minut 87 Bach va finalitzar una bona jugada de Montells i X. Soler, amb el tercer gol local. I per tancar el partit, ja en temps de descompte, el Can Parellada va fer el gol de l’honor en transformar un penal.

En definitiva va ser un bon partit dels locals, que ja poden preparar la visita del líder la setmana vinent, ja que el proper partit del Vic Riuprimer REFO tornarà a ser al Rieral de Santa Eulàlia, el dissabte dia 29 a les 16:00 enfront del Ripollet.