Blog

Crònica: Cardedeu, FC 0 - Vic Riuprimer REFO, FC 2

19/04/2016

Important victòria del Vic Riuprimer a casa del primer classificat i equip menys golejat de la categoria.

Des de bon començament l’equip osonenc va sortir amb les idees clares, i va establir una ferma defensa per controlar l’atac local, tot sortint amb velocitat a la contra. Tot i que era l’equip local qui portava la iniciativa en el joc, al minut 15, després d’una bona jugada per la banda esquerra, C. Vall va centrar al punt de penal i Montells va rematar de cap al fons de la xarxa. Era el 0 a 1, que va sorprendre a l’equip vallesà. Aprofitant el desconcert local, Berrocal va recollir una pilota a la frontal de l’àrea i va engaltar un fort xut que el porter del Cardedeu només va poder refusar, i el mateix Berrocal va aprofitar el rebuig, per establir el 0 a 2. Era el minut 29, i l’equip local no va poder canviar les coses en la resta de primer temps, davant un Vic Riuprimer que pressionava molt be, impedint-los tenir jugades clares de gol.

A la represa, el Cardedeu va intentar canviar les coses. D’entrada va fer quatre canvis, i amb gent fresca al camp, va posar setge a la porteria ben defensada pel Vic Riuprimer REFO. Però les ocasions no acabaven d’arribar, i quan arribaven o be el porter Ivan o be la defensa, les neutralitzaven. A més, els osonencs amenaçaven amb ràpids contraatacs la porteria local. A mesura que passaven el minuts, el Cardedeu anava caient en la precipitació, i augmentava la sensació de que no aconseguirien remuntar, ja que entre la defensa i el porter visitants, es van encarregar de resoldre totes les jugades de perill. I ja en els darrers minuts, les ocasions més clares de la segona part. Dues a l’àrea del Vic Riuprimer REFO, amb un remat al pal a la sortida d’un corner, i un xut des de la frontal, ben aturat per Ivan. I una a la porteria del Cardedeu, quan després d’una llarga correguda, Pujol no va poder superar el porter vallesà en el u contra u.

En definitiva, un molt bon partit del Vic Riuprimer REFO que, en un matí de molta calor, va guanyar un dels candidats a l’ascens, fent un gran treball físic.

El proper partit, el Vic Riuprimer REFO, jugarà contra el Can Parellada, al Rieral de Santa Eulàlia, el dissabte 23 a les 17:00