Blog

Crònica: Vic Riuprimer REFO, FC 1 - Joanenc, FC 2

12/04/2016

El partit de dissabte enfront el cuer, va estar marcat per la màxima efectivitat de l’equip visitant.

Ben aviat el Joanenc va poder posar-se al davant del marcador. Va ser al minut 3, quan van penjar una pilota a l’àrea local i després d’alguns refusos, Cristo va fer el primer gol de la tarda. A partir d’aquest moment, el domini va ser total dels locals, però sense sort al metres finals. En els darrers 10 minuts de la primera part, el Vic Riuprimer va intensificar el seu atac, i fruit d’això, anaven arribant les ocasions davant la porteria bagenca. I al minut 37, Pujol va rematar una centrada d’Arnau, establint l’empat al marcador. Amb el gol els locals es van créixer, i encara van disposar d’alguna arribada més, però sense transformar-les. I va arribar la mitja part, amb un Vic Riuprimer crescut, i un Joanenc que semblava molt tocat.

La segona part va començar exactament com el primer temps, quan al minut 48, en una altra jugada puntual, els visitants van tornar a avançar-se al marcador mitjançant Eloi, que va engaltar un xut des del vèrtex de l’àrea que entrava per l’esquadra de la porteria local. I de nou l’equip osonenc es veia obligat remuntar un resultat advers. I es va intentar, potser amb més cor que cap, però la pilota es va moure molt sovint per les immediacions de l’àrea del Joanenc, i al minut 82, els locals van marcar, però van veure com l’àrbitre a instàncies del jutge de línia anul·lava el gol. En els darrers minuts molts nervis per part dels dos equips, que va fer que es veiessin fins a quatre targetes grogues i una de vermella pel local Alberch.

El proper partit del Vic Riuprimer REFO, serà diumenge dia 17 a les 12:00 a Cardedeu, enfront del líder.