Blog

L’INFANTIL “A” a DIVISIÓ D’HONOR

19/05/2014

L’Infantil “A”, a falta de dues jornades, s’ha proclamat campió del Grup 2 de Categoria Preferent, assolint d’aquesta manera l’ascens a la màxima categoria Infantil, la DIVISIÓ D’HONOR. (Feu clic a "Mes Informació")

El passat dissabte 17 de maig, i després d’haver vençut 5-0 a la Fundació Esportiva Palamós, els jugadors, tècnics i seguidors del Infantil “A”, es van quedar a les instal•lacions del Rieral tot esperant notícies del partit Manlleu AEC – Escola Futbol Mataró, segon i tercer classificats del campionat. Al final la victòria fou visitant, el Mataró es col•locava segon classificat i el VIC RIUPRIMER REFO, FC, es proclamava definitivament Campió de Lliga. La festa es va desfermar al Rieral.... s’havia aconseguit el títol que certificava l’ascens a DIVISIÓ D’HONOR.

Quan encara queden dues jornades pel final de lliga, el nostre infantil “A” suma 74 punts, vuit més que el Mataró. Està sent una temporada quasi rodona per l’equip que dirigeix Eric Palomo, màxims golejadors, fins ara, amb 87 gols i menys golejats, amb 19.

Els components de la plantilla que ha aconseguit aquest esperat títol no és l’altre que la formada per: Monti, Bassas, Pla, Famada, Joel, Pau, Torto, Xevi, Bardo, Joan, Goda, Poblet, Eloi, Alo, Solà, Prem, Gurgui i Abel. També han col•laborat en l’ascens: Riba, Joan Noguera i Jona. Els tècnics són: Èric Palomo, i Joel Tubau i el delegat Pere. Una mescla de campionat!!!

Només queda felicitar tot l’equip, familiars i seguidors, per aquesta gran fita!!!