Blog

La premsa es fa ressò de la solidaritat del Vic

18/09/2012

Diversos mitjans de comunicació comarcals i internacionals s'han fet ressò de la col·laboració de l'UE Vic amb un equip de la segona divisió de Sao Tomé. El club els va cedir unes equipacions per evitar que descendissin de categoria, i aquest honrable fet no ha passat desapercebut per molts mitjans.

JORDI DE PLANELL, Vic.

L'UE Vic és, molt més enllà d'un club de futbol, una entitat solidària i compromesa amb els valors positius de l'esport. En concordància amb això, la directiva vigatana no va dubtar ni un sol moment aquest estiu en ajudar a un equip de futbol de Sao Tomé que per manca de recursos no tenia equipacions per jugar a la 2a divisió d'aquest país, el més petit del continent africà.

Xavier Muñoz, de l'Assossiació d'Amics de Sao Tomé, es va posar en contacte amb el vigatà Guillem Soldevila per intentar fer front a la precària situació, i Soldevila amb el suport de tota l'UE Vic no va dubtar a respondre afirmativament a la demanda.
Així doncs, i en mig d'una gran festa al petit poble d'Uba dubo on juga l'equip, es va fer l'entrega de les equipacions, fet que ha permès a aquest equip seguir competint i disfrutant de l'esport.

L'acció solidària del club no va passar desapercebuda per la majoria de mitjans comarcals. "El Nou 9" va publicar la notícia a la seva edició en paper i també al seu web, tal i com havia fet un dia abans el portal web d'informació "Nació Digital". Més enllà de la comarca, però, altres mitjans com "El 9 esportiu" es van fer ressò d'aquest fet i a nivell internacional, dos diaris de Sao Tomé també van publicar l'esdeveniment.
Una important difusió d'una notícia de la qual el Vic en va ser un clar i destacat protagonista.

(Si voleu veure algunes de les notícies publicades en diversos mitjans, premeu aquí: http://saotomeprincipe.eu/caue_projetos/caue_activitats/caue_ubabudocamisolas.htm)